Bulvár

Elfogták a bombával fenyegetőző férfit

Elfogták a bombával fenyegetőző férfit

2010. április 29., csütörtök
Elfogták a bombával fenyegetőző férfit

A Szentesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya elfogta azt a férfit, aki a gyanú szerint közel egy hónapja, április 2-án hajnalban telefonált a Szentesi Tűzoltóságra, és közölte, hogy bombát helyezett el az egyik helyi szórakozóhelyen azzal, hogy „ott vége lesz mindenkinek” - tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A bejelentés alapján a rendőrség a discót kiürítette és robbanóanyag-kereső kutyával átvizsgálta, ám semmiféle robbanóanyagot vagy robbantószert nem talált. A kitartó nyomozás azonban meghozta eredményét, hiszen ennek során látókörbe került egy 31 éves helybeli férfi, aki kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését, amit ittasságával magyarázott. Vele szemben közveszéllyel fenyegetés vétség megalapozott gyanúja alapján folyik büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.