Sport

Kosárlabda: bronzérmes a Szeviép-Szeged

Kosárlabda: bronzérmes a Szeviép-Szeged

2010. április 21., szerda
Kosárlabda: bronzérmes a Szeviép-Szeged

Mindkét mérkőzését megnyerve, három nap alatt megszerezte a bronzérmet a Szeviép-Szeged női kosárlabdacsapata. A szegedi együttes ma Győrben nyert 80-62-re.

A női kosárlabda NB I-ben a Szeviép-Szeged együttese Győrben lépett pályára. A bronzcsata első mérkőzését a szegediek nyerték hazai környezetben. A győri találkozón Fürészék már az első negyedben 14 ponttal elhúztak és a hazaiak csak abban bízhattak, hogy a Szeged nagyot betlizik. Ennél azonban nagyobb volt a tét, és a félidőben is magabiztosan vezetett

Bencze Tamás

együttese. A fordulás után próbált újítani a Győr, de igazán felzárkóznia nem sikerült. A Szeviép-Szeged végig megtartotta a 10-12 pontos előnyét és magabiztosan nyerte a találkozót, ami a bronzérmet jelentette. A szegedi együttesnek a tavalyi ezüstérem után az idén a dobogó harmadika foka jutott.

Női kosárlabda NB I., a 3. helyért

Győr - Szeviép-Szeged 62-80 (8-22, 20-21, 24-20, 10-17)

Győr. Vezette: Kapitány, Páli, Márton.

Győr:

Englert 20/9, Djelmis 14/9, Radunovics 8, Vida 6/3, Horváth Zs. 3.

Csere:

Imbergerova 7/6, Fűrész D. 2, Keller 2, Kovács, Borovicskova.

Edző:

Tapodi Péter.

Szeviép:

Fürész E. 23/18, Németh 15/9, Sipaviciute 12, Ciglar 11/9, Zserzserunova 10.

Csere:

Kajdacsi 9 Laczi, Horváth Zs.

Edző:

Bencze Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.