Sport

Bordányi lábakban akadt meg az FK-szekér + FOTÓK

Bordányi lábakban akadt meg az FK-szekér + FOTÓK

2010. április 10., szombat
Bordányi lábakban akadt meg az FK-szekér + FOTÓK
Hazai környezetben és nagy lendületben fogadta újabb ellenfelét az FK 1899 Szeged csapata, hiszen az elmúlt hetekben sorra zsebelték be a pontokat a kék-fekete ifjak. Bizakodva mehettek hát ki a Bordány elleni rangadóra most szombaton, azonban a bravúr elmaradt: kiegyenlített közdelemben győzött a vendégalakulat. A mérkőzés eleji puhatolózó játék után, a vendégek ragadták magukhoz a kezdeményezést. Nagyrészt mezőnyfölényben futballoztak, ráadásul büntetőből megszerezték a vezetést, ami magabiztossá tette a bordányiakat. Fél óra játék után talált magára az FK Szeged, ekkor sikerült is kiegyenlíteni. Bordányi rohamokkal folytatódott a második félidő, amikor két, szerencsésnek mondható góllal ismét vezetést szereztek. Ezután beindult a kék-fekete alakultat, átvették a játék irányítását, rohamozták a vendégek kapuját, de sajnos az akciók meddőnek bizonyultak, ráadásul kontrából szerzett találattal a Bordány eldöntötte a három pont sorsát. Összességében elmondható, hogy azonos erőt képviselő csapatok küzdelméből, a szerencsésebb került ki győztesen.

A labdarúgó megyei II. osztály Homokháti csoport 19. fordulójában:

FK 1899 Szeged – Bordány SK 2-4 (1-1). Szeged, műfű, 150 néző. Vezette: Kószó. FK 1899 Szeged: Brunczvik - Fodor I. (Burzon), dr. Havas, Turján, Meszes, Halász, Dóra, Joszt, Nagy V. (Lednitzky), Holecska, Túróczi (Majoros). Edző: Hüvös Gábor. Bordány: Tari - Kurucsai Cs., Bán, Hegedűs (Tóth I.), Szügyi, Dobó (Veres), Császár (Szűcs), Nógrádi, Süli P., Kovács, Vass. Játékos-edző: Szűcs Dénes. Gólszerzők: Dóra (2) illetve Szügyi, Kurucsai Cs., Vass (2). Sárga lap: Meszes ill. Császár. Jók: senki ill. mindenki. Hüvös Gábor: "Bosszantó vereséget szenvedtünk, amire nem szolgáltunk rá, de sajnos a kihagyott helyzetek – ahogy az lenni szokott – megbosszulták magukat. A játék összképe alapján elmondható, hogy igazságtalan eredmény született. Ezzel a vereséggel elérhetetlen távolságra került a bronzérem, úgyhogy ezután már nyugodtan futballozhatunk."Ifjúsági mérkőzésen: FK 1899 Szeged - Bordány 2-6.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.