Bulvár

Exkluzív Mesterkurzus-előadást tart Beata Bishop

Exkluzív Mesterkurzus-előadást tart Beata Bishop

2010. április 14., szerda
Exkluzív Mesterkurzus-előadást tart Beata Bishop

Stresszkezelés, önfejlesztés, testi-lelki egészségünk

A népszerű Mesterkurzus-sorozat április 20-án egy egészen különleges, exkluzív rendezvénnyel jelentkezik. Az est előadója ugyanis Beata Bishop, a nemzetközi elismertségnek örvendő, magyar származású pszichoterapeuta és író, a rákos betegségek kezelésében kimagaslóan hatékony Gerson-terápia egyik európai nagykövete. A neves szakember – aki annak ellenére, hogy évtizedek óta Angliában él, ma is tökéletesen beszél magyarul – csak ritkán tartózkodik hazánkban, Szegeden pedig most első alkalommal találkozhatunk vele.

Beata Bishop

igazi győztes alkat. Hajdan bevándorlóként érkezett Angliába, néhány év múlva pedig már a nagy tradíciójú BBC műsorvezetője volt. Később, amikor gyorsan terjedő, áttétes daganatos betegségével kellett szembenéznie, orvosai csupán néhány hetes túlélést jósoltak a számára – azóta évtizedek teltek el. Miután döbbenetes akaraterejével legyőzte a gyilkos kórt, pályát módosított: pszichoterapeuta lett, s ebben a minőségében nemzetközi ismertségre tett szert. Írásait eddig hat nyelvre fordították le Európában. Kollégái irigylésre méltóan erős, életszerető emberként és kiváló szakemberként jellemzik, akitől valóban érdemes tanulni. Meggyőződése szerint testi-lelki egészségünkért és sikereinkért vagy kudarcainkért is elsősorban mi vagyunk felelősek. Szegedi Mesterkurzus-előadásán arról lesz szó, hogy miként győzhetjük le azokat a külső-belső démonokat – a stresszt, a szorongást, a döntésképtelenséget, a kapcsolati konfliktusokat, sőt, akár a daganatos betegséget is –, amelyek megakadályozzák, hogy életünket a maga teljességében, örömtelien és sikeresen élhessük meg. Kevés nála hitelesebb szaktekintély létezik ebben a témában – vétek kihagyni! Egyszeri, exkluzív alkalom, április 20-án 19 órakor a szegedi Belvárosi Moziban. Jegyek elővételben már kaphatók a Belvárosi Mozi jegypénztárában. (x)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.