Vélemény

Az új kormány erejével

Az új kormány erejével

2010. április 20., kedd
Az új kormány erejével

Kampányokban visszaköszönő téma a kormány támogatása a helyi képviselő személyén keresztül. Úgy gondolom, hogy ez valóban rendkívül nyomós érv amellett, hogy olyan politikus képviseljen egy körzetet, aki részese a kormányzati stratégiának.

Itt nem csupán a lobbiérdekek érvényesítése játszik döntő szerepet. Fontos, hogy a képviselő általában is tisztában legyen a kormányzati tervekkel, belülről lássa azt a "műhelymunkát", amely az ország sorsát formázza. Azért fontos tehát minden olyan fideszes képviselőt támogatni, aki még küzd a mandátumokért, mert az első forduló megkérdőjelezhetetlenné tette azt a tényt, hogy a következő ciklusban ennek a pártnak a tagjai alakítják Magyarország következő négy évét. Azt gondolom, hogy ez a tény a józan belátás irányába tereli azokat is, akik az első fordulóban egy olyan politikai erőt támogattak, akik a második fordulóban már nem lesznek érdekeltek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.