Közélet

A lengyel tragédiára emlékezik a Jobbik

A lengyel tragédiára emlékezik a Jobbik

2010. április 13., kedd
A lengyel tragédiára emlékezik a Jobbik

A Jobbik közleményében fejezi ki együttérzését a lengyelek gyásza iránt, és megemlékező gyászmisére invitál mindenkit, aki hasonlóan érez. Múlt szombaton Szmolenszk közelében zuhant le a Lech Kaczynski államfőt és feleségét is szállító Tu-154-es kormányrepülőgép.

„A Jobbik Magyarországért Mozgalom Szegedi Alapszervezete és a Csongrád megyei Magyar Gárda mindenkit vár 2010. április 15-én (csütörtök) 18 órára a Rókusi templomba, ahol gyászmisét mutatnak be a repülőgép-szerencsétlenségben elhunyt lengyel elnök,

Lech Kaczynski

és feleségéért, az elhunyt lengyel püspökökért és a többi áldozatért. A tragédia annál is fájóbb számunkra, mert nemzeteink sorsának alakulását a történelem oly sokszor egybekötötte. A lengyel néppel és a gyászoló családtagokkal mélyen együttérzünk” - írja Rácz Tibor, Jobbik szegedi alelnöke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.