Közélet

Újra megrongálták Bohács Zsolt plakátjait

Újra megrongálták Bohács Zsolt plakátjait

2010. március 10., szerda
Újra megrongálták Bohács Zsolt plakátjait

Tiltott önkényuralmi jelképeket festettek a szegedi plakátokra

Szerda reggelre virradóra ismeretlenek horogkeresztet festettek Bohács Zsolt, a Fidesz-KDNP jelöltjének szegedi plakátjaira. A Fidesz-KDNP szegedi szervezete tiltott önkényuralmi jelkép használatáért tesz feljelentést a szegedi rendőrkapitányságon.

A mai napon több mint 100 olyan plakátot talált

Bohács Zsolt

stábja, amelyre felfestették a jó ízlést erősen sértő tiltott önkényuralmi jelképeket. A Párizsi körúttól a Csongrádi sugárúton át egészen a Rókusi körútig szinte minden plakátot összefestettek az ismeretlen tettesek. „Igen erős és durva kampányra lehet számolni. Vannak politikai pártok, jelöltek, akik arroganciával, a törvények és szabályok figyelmen kívül hagyásával próbálnak kampányolni, és nem tudnak a demokrácia keretein belül, sportszerűen küzdeni. Minden plakátrongálást határozottan el kell utasítani! Ma erős kormányzásra és a törvényes kereteken belüli komoly felelősségre vonásra van szükség Magyarországon” – mondta el Bohács Zsolt, a Fidesz-KDNP jelöltje. Az előző rongáláshoz hasonlóan komoly előkészület és szervezés kellett. Az ügyben a Fidesz-KDNP szegedi szervezete tiltott önkényuralmi jelkép használatáért és rongálásért tesz feljelentést a szegedi rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.