Sport

Tizenhat percig nem lőtt gólt a Szeged Beton, mégis nyert

Tizenhat percig nem lőtt gólt a Szeged Beton, mégis nyert

2010. március 13., szombat
Tizenhat percig nem lőtt gólt a Szeged Beton, mégis nyert

Kiváló védekezésének köszönheti a Szeged Beton ob I-es férfi vízilabdacsapata az újabb győzelmet. A szegediek ezúttal 5-3-ra nyertek Szolnokon.

Remek szegedi gólokkal indult a találkozó Szolnokon a férfi vízilabda ob I. 16. fordulójában. A Szolnok nem találta ellenszerét a vendégek védekezésével szemben, 16 perc alatt mindössze egy találatra futotta a hazaiak erejéből. A Beton, ha nem is ontotta a gólokat, de betermelt ötöt. Ezzel magabiztosan vezetett a félidőben. A fordulás után egyik oldalon sem ment a gólgyártás, egyik hálóban sem táncolt a labda a harmadik negyedben. Félő volt, hogy a Szolnok vérszemet kap és megpróbál egyenlíteni. Szerencsére ezúttal a négy gólból csak kettőt tudott ledolgozni, így a 16 percig gólképtelen Szeged megnyerte a találkozót és őrzi helyét a legjobb négyben.

Férfi vízilabda ob I.

Szolnok - Szeged Beton 3-5 (0-2, 1-3, 0-0, 2-0).

Szolnok, 300 néző. Vezette: Kiszelly, Molnár.

Szolnok:

Gárdonyi - Regős 2, Pásztor 1, Németh, Petrovai, Hangay Z., Császár. Csere: Tóth P., Józsa, Hangay R., Bálint, Szőke, Süveges. Edző: Cseh Sándor.

Szeged Beton:

Baksa - Molnár 2, Vindisch 1, Komlósi 1, Lehmann, Török, Juhász. Csere: Busila 1, Somogyi, Varga, Ágner, Kuncz, Kayes. Edző: Kásás Zoltán. Gól-emberelőnyből: 5/0 ill. 7/2. Ötméteres: - ill. 2/1.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.