Sport

Szombaton ismét szegedi Vivicittá

Szombaton ismét szegedi Vivicittá

2010. március 24., szerda
Szombaton ismét szegedi Vivicittá

A Budapest Sportiroda (BSI) által szervezett legjelentősebb futóeseményekre idén kerül sor 25. alkalommal, ezért a BSI ennek, illetve a maratoni futás történetének 2500. évfordulója apropóján meghirdette a Futás jubileumi évét.

Ebben az esztendőben a BSI két "ősi" versenye, az egyaránt ősszel esedékes SPAR Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztivál, illetve a Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton ér története 25. versenyéhez, de szintén 25-ször rendezik meg a T-Home Vivicittá Városvédő Futást, melyre április 18-án kerül sor Budapesten. A szegedi Vivicittá szintén évfordulót ünnepel, hiszen most szombaton lesz a 10. ilyen esemény a csongrádi megyeszékhelyen. Október 17-én aztán következik a Coca-Cola Testébresztő Női Futógála is: a gyengébbik nem számára kitalált futóünnepen 15. alkalommal rajtolhatnak a mozogni vágyók. A BSI 8 megyében 25 futóeseményen közel 100 ezer indulót vár a Futás Jubileumi Évében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.