Közélet

Szijjártó: egyetlen ellopott forint sem maradhat felderítetlenül

Szijjártó: egyetlen ellopott forint sem maradhat felderítetlenül

2010. március 14., vasárnap
Szijjártó: egyetlen ellopott forint sem maradhat felderítetlenül

A választások után egyetlen adófizetőktől ellopott forint sem maradhat felderítetlenül sem Budapesten, sem vidéken, függetlenül attól, hogy Nokia-dobozban, adalékanyagban, vagy kommunikációs szerződések formájában lopták el azt - jelentette ki Szijjártó Péter Budapesten.

Az emberek elvárják, hogy mindenki feleljen, aki részt vett közpénzek ellopásában, akár távozik a politikából, akár miniszterelnök volt egy esztendőig, vagy akár főpolgármester volt húsz évig. Egyre világosabbá válik, hogy a megszorításokkal sújtott családok pénzének egyre gátlástalanabb lenyúlása folyt az elmúlt években - nyilatkozta a Fidesz elnöki stábjának vezetője.

Szijjártó Péter

kiemelte: a Fidesz a törvényesség és a rend pártja, ezért ha kormányra kerül, felelniük kell azoknak, akik közpénzt loptak el.

További részleteket a párt honlapján olvashat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.