Sport

Röplabda: az ötödik helyért játszhat a HPQ-Szeged

Röplabda: az ötödik helyért játszhat a HPQ-Szeged

2010. március 3., szerda
Röplabda: az ötödik helyért játszhat a HPQ-Szeged

A HPQ-Szeged férfi röplabdacsapata az ötödik helyért folytathatja a küzdelmeket az Extraligában, miután a bajnokaspiráns Kaposvár kétszer legyőzte. A második találkozót ma játszották az újszegedi sportcsarnokban.

A HPQ-Szeged férfi röplabdacsapata az alapszakaszt megnyerő Kaposvár otthonában két nappal ezelőtt tisztesen helytállt. A szegedi együttestől az is bravúr volt, hogy úgy kapott ki 3:0-ra, hogy nem játszott alárendelt szerepet. A találkozó visszavágóját ma este játszották az újszegedi sportcsarnokban. A két nyert meccsig tartó párharc második mérkőzésén, ugyanúgy mint Kaposváron, most is mindent megtett a HPQ, de a sokkal erősebb bajnokaspiráns ellen nem volt ellenszer. A Kaposvár ismét 3:0-ra nyert, és bejutott a legjobb négy közé. A HPQ-Szeged az ötödik helyért folytathatja a küzdelmeket a férfi röplabda Extraligában. HPQ-Szeged – Kaposvár 0:3 (-21, -20, -18)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.