Közélet

Pénteken évadnyitó szurkolói ankétot tartunk

Pénteken évadnyitó szurkolói ankétot tartunk

2010. március 3., szerda
Pénteken évadnyitó szurkolói ankétot tartunk

Mint ahogy azt kedves olvasóink már megszokhatták, a SZEGEDma.hu internetes újság és a Helyi Téma Szeged hetilap szerkesztősége az Együtt a Szegedi Labdarúgásért szurkolói mozgalommal karöltve az első tavaszi bajnoki forduló előtt évadnyitó szurkolói ankétot szervez.

A tavaszi szezon kezdetén ismét beszélgetésre hívjuk Szeged három reprezentatív alakulatát. Egy nappal az NB III és a megyei I. osztály nyitófordulója előtt vendégeink lesznek a Tisza Volán SC Szeged NB III-as, a SZVSE-Gyálarét megye I-es és az FK 1899 Szeged megye II-es labdarúgócsapatának vezetői, edzői és játékosai. A téma: az együttesek tervei a tavaszi szezonban, a szegedi labdarúgás jövője. Az esten bemutatkoznak a gárdák új szerzeményei is.

A beszélgetés ideje:

2010. március 5. (péntek) 17 óra.

Helyszín:

az Etelka sori Gól presszó.

Minden kedves szurkolót nagy szeretettel vár immár hagyományos szurkolói ankétján a www.szegedma.hu, a Helyi Téma Szeged és az Együtt a Szegedi Labdarúgásért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.