Sport

Kosárlabda: kikapott Sopronban a Szeviép

Kosárlabda: kikapott Sopronban a Szeviép

2010. március 20., szombat
Kosárlabda: kikapott Sopronban a Szeviép

Vereséget szenvedett a Szeviép-Szeged női kosárlabdacsapata Sopronban. A 79-66-os soproni győzelem azt jelenti, hogy a Szeged a harmadik lett az alapszakaszban.

Győzni ment Sopronba a Szeviép-Szeged NB I-es női kosárlabdacsapata, hogy minél előkelőbb helyen végezzen az alapszakaszban. Az utolsó fordulóban ez a találkozó döntött az első három hely sorsáról. A Sopronnak nyerni kellett, hogy első legyen, míg a Szeged két pont esetén megszerezhette volna a második helyet. Sajnos már az első negyedben olyan tempót diktált a hazai gárda, amit ezen a napon nehezen követett le a Szeged. A Sopron elhúzott 10 ponttal, majd a félidőig még rátett ötöt. Nem volt behozhatatlan a hátrány, meg is próbált mindent a harmadik negyedben a Szeviép-Szeged és hozta a játékrészt 7 pontos győzelemmel. Különösen

Ciglar

és

Sipaviciute

volt elemében. Az utolsó negyedre ismét összeszedte magát a Sopron és végül 13 ponttal megnyerte a mérkőzést. A Szeviép-Szeged, amely néhány héttel ezelőtt még az alapszakasz-győzelemről álmodott, a harmadik helyen végzett a Sopron és a második Pécs mögött. A bajnokság a rájátszással folytatódik.

Női kosárlabda NB I, A csoport

Sopron-Szeviép-Szeged 79-66 (27-17, 15-10, 15-22, 22-17)

Sopron, 1000 néző. Vezette: Valovics, Király, Farkas.

Sopron:

Toliver 14, Honti 11/3, Holt 11/3, Hort 11, Milovanovics 8.

Csere:

Krivacsevics 11, Semsei 3, Eördögh 8, Varga 2.

Edző:

Székely Norbert.

Szeviép-Szeged:

Ciglar 22/3, Sipaviciute 22, Zserzserunova 10, Németh 2, Fürész 2.

Csere:

Kajdacsi 5, Horváth Zs. 2, Laczi 1, Russai.

Edző:

Bencze Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.