Sport

Kézilabda: nagy küzdelemben nyert a Pick Csurgón

Kézilabda: nagy küzdelemben nyert a Pick Csurgón

2010. március 2., kedd
Kézilabda: nagy küzdelemben nyert a Pick Csurgón

Hatalmas küzdelemben nyert Csurgón a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. A találkozó 57. percében még döntetlen volt az eredmény, végül a Szeged nyert egy góllal.

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a hétvégi Valladolid elleni Bajnokok Ligája találkozó után ma már Csurgón lépett pályára NB I-es mérkőzésen. A Buday-család irányította hazai együttes, igen csak meglepte

Dragan Djukics

együttesét. Az első félidőben végig vezetett a hazai gárda és a pihenőre is háromgólos előnnyel mehetett. A második játékrész 10. percében eggyel növelte előnyét a Csurgó, de négy perccel később

Katzirz

bombáival már a Pick vezetett 25-24-re. Ádáz küzdelem folyt a pályán, még az 57. percben is 31-31-es döntetlent mutatott az eredményjelző. Következett két szegedi gól, amire csak eggyel tudott válaszolni a Csurgó. Hatalmas küzdelemben végül nyert a Pick, de ezúttal a szerencsével sem állt hadilábon.

Csurgó - Pick Szeged 32-33 (20-17)

Csurgó, 800 néző. Vezette: Ágnecz, Sipos.

Csurgó:

Hudák - Fodor 4, Oláh 8/2, Buday 4, Szöllősi 1, Dömös 6, Nagy 5.

Csere:

Nikolics (kapus), Frey 3, Kökény 1, Józsa, Szabó, Erdélyi.

Edző:

Buday Ferenc.

Pick Szeged:

Marjanac - Stranovsky 3, Oszmajics, Andjelkovics 5, Zubai 4, Kos 1, Zvizej 7/3.

Csere:

Liszkai (kapus), Katzirz 9, Krivokapics 3, Herbert, Nenadics 1, Vadkerti.

Edző:

Dragan Djukics.

Hétméteres:

3/2, ill. 3/3.

Kiállítások:

14, ill. 16 perc.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.