Bulvár

Kék hírek: kondizni ment a besurranó

Kék hírek: kondizni ment a besurranó

2010. március 19., péntek
Kék hírek: kondizni ment a besurranó

Tetten érte a besurranót a szegedi József Attila sugárút egyik magánházában az ott lakó tegnap délben - tájékoztatta portálunkat Szenti Szabolcs rendőrségi sajtószóvivő.

A tulajdonos először arra lett figyelmes, amikor hazaérkezett, hogy a kapu és a hálószoba ajtaja is nyitva van. Szólongatni kezdte a fiát, ám helyette egy másik férfi lépett elő. A 34 éves férfi arra hivatkozott, hogy egy fitnesz termet keres, mert a narancsbőrét szeretné eltüntetni. A tulajdonos nem hitte el a történetet, hanem inkább kihívta a rendőröket, akik előtt már nem volt ismeretlen a hívatlan látogató. Mivel már 14 alkalommal büntetve volt, ráadásul jelenleg is több büntetőeljárás folyik ellene, ezért a Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását - tudtuk meg a szóvivőtől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.