Sport

Jégkorong: a Tisza Volán a második vonal bajnoka

Jégkorong: a Tisza Volán a második vonal bajnoka

2010. március 21., vasárnap
Jégkorong: a Tisza Volán a második vonal bajnoka

Bajnoki aranyérmet nyert a Tisza Volán SC ob I/B-s jégkorongcsapata, miután a döntőben 7-3-ra legyőzte a Mac Népstadiont. A szegediek óriási sikert értek el.

Óriási meglepetés született az ob I/B-s jégkorong bajnokság négyes döntőjében, Dunaújvárosban. A Tisza Volán SC az alapszakasz győztesével, a Debrecennel játszott az elődöntőben. A szegediek remekül hokiztak és

Ambrus

valamint

Ódry

két-két, illetve

Bosnyák

egy találatával esélyt sem hagytak ellenfelüknek és 5-0-ra nyertek. Ettől a győzelemtől a szegedi gárda megtáltosodott a fináléban és ugyanolyan szép és eredményes játékkal győzte le a Mac Népstadion gárdáját, mint a Debrecent. A szegediek remekül használták ki helyzeteiket és hetet ütöttek az esélyesebb fővárosiaknak, akik csak három góllal tudtak válaszolni. A Tisza Volán játékosai közül Ódry ismét kétszer zörgette meg az ellenfél hálóját illetve

Csányi, Ress, Lippai

, Bosnyák és

Varga

is betalált az ellenfél kapujába. A szegedi gárda a 7-3-as győzelemmel hatalmas eredményt ért el, hiszen a bajnokság kezdetén senki nem gondolta volna, hogy aranyérmes lesz a csapat az ob I/B-ben. A bajnokcsapat tagjai: Kormos, Ambrus, Pigniczki, Egyed, Rózsahegyi, Varga, Mohai, Lippai, Ress, Ódry, Bosnyák, Máté, Szabó, Kapolyi, Maslac. Edző: Kalocsa László.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.