Bulvár

Hat évre ítélték jogerősen a nevelt lányával fajtalankodó kecskeméti férfit

Hat évre ítélték jogerősen a nevelt lányával fajtalankodó kecskeméti férfit

2010. március 11., csütörtök
Hat évre ítélték jogerősen a nevelt lányával fajtalankodó kecskeméti férfit

Jogerősen hat év fegyházbüntetéssel sújtotta a kilenc esztendős nevelt lányával fajtalankodó kecskeméti férfit csütörtökön a Szegedi Ítélőtábla.

A 38 esztendős vádlott 2007 januárjában ismerkedett meg a későbbi sértett édesanyjával. A férfi és a nő összeköltözött, egy kecskeméti garzonban közösen nevelték az asszony 1999-ben született kislányát. Valamennyien egy szobában aludtak, a felnőttek egy franciaágyon, a kislány pedig saját ágyában. A vádlott és élettársa gyakran mutatkozott a lány jelenlétében meztelenül, az is előfordult, hogy olyankor éltek szexuális életet, amikor a sértett a szobában tartózkodott. 2008 júliusának egy reggelén csak a vádlott és a sértett volt otthon. A vádlott minden előzmény nélkül a lányra mászott, kezeit leszorította és fajtalankodott vele. A sértett a hazatérő anyjának azt mondta, hogy a férfi "megkínozta", mire az anyja azt válaszolta, majd később megbeszélik a történteket, de erre nem került sor. Az anya arra gondolt, hogy a vádlott birkózás közben megcsiklandozhatta a sértettet, s ezért nem tulajdonított nagyobb jelentőséget lánya kijelentésének. Az esetet követő napon a vádlott ismét fajtalankodott a kislánnyal, de erről a sértett már nem szólt az anyjának. A gyerek végül édesapja nevelt lányának szólt, így derült ki az eset, s indult el a büntetőeljárás, amelynek során a vádlott mindvégig tagadta bűnösségét. A táblabíróság "nevelése alatt álló, tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére, folytatólagosan elkövetett szemérem elleni erőszak bűntettében" mondta ki bűnösnek a vádlottat, s jogerősen hat év fegyházbüntetéssel sújtotta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.