Sport

Jégkorong: az utolsó másodpercekben vesztett a Volán

Jégkorong: az utolsó másodpercekben vesztett a Volán

2010. március 15., hétfő
Jégkorong: az utolsó másodpercekben vesztett a Volán

A találkozó vége előtt 24 másodperccel még vezetett a Tisza Volán SC jégkorongcsapata Dunaújvárosban, az alapszakasz utolsó meccsén, mégis kikapott. Az ob I/B-s találkozón a Dab.Docler-Jégtörők 9-8-ra nyert.

Remekül kezdte a mérkőzést a Tisza Volán SC ob I/B-s jégkorongcsapata Dunaújvárosban a Dab.Docler-Jégtörők ellen. A szegediek az első harmad közepén már 2-0-ra vezettek, de a játékrész végére kiegyenlített a hazai együttes. Ádáz küzdelem folyt a jégen, remekül játszottak a volánosok, és ismét két gólt lőttek. Amit akkor még nem tudtak, a dunaújvárosiak ebben a harmadban lőtt három találata döntőnek bizonyult. Az utolsó negyedben ugyanis mindkét csapat ontotta a gólokat, négyszer örülhettek egyik és másik oldalon. Mindemellett a szegedi gárda hat perccel a találkozó vége előtt 8-6-ra vezetett, de előnyét nem tudta megtartani és a lefújásig három gólt kapott – ebből kettőt az utolsó 24 másodpercben. A Tisza Volán SC az alapszakaszt a negyedik helyen fejezte be, a rájátszásban így a csoportgyőztes Debreceni HK ellen folytathatja.

A jégkorong OB I/B alapszakaszának utolsó meccsén:

Dab.Docler-Jégtörők – Tisza Volán SC 9-8 (2-2, 3-2, 4-4).

A szegedi gólszerzők: Egyed 3, Csányi 2, Rózsahegyi, Varga, Bosnyák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.