Vélemény

Alibigyár

Alibigyár

2010. március 26., péntek
Alibigyár

Amerikában már régebbi múltra tekint vissza, hazánkkal ellentétben. Az ügynökség garantálja a diszkréciót, és a megrendelő igényeihez való alkalmazkodást.

Segítséget nyújtanak párkapcsolatban élőknek alibihez, cégvezetőknek a rejtett konfliktusok feltárását garantálják a közösségen belül álkollégák beépülésével, vagy legyen szó egy egyszerű kapcsolat felrázásáról egy harmadik statiszta segítségével - mindez Magyarországon is elérhető már. Szolgáltatásai közt szerepel: pénzért biztosítanak alibit, legyen az konferencia, színház, üzleti út vagy továbbképzés. Nem ritka a hűségteszt sem, amely során elképzeléseinknek megfelelően kialakítanak egy szituációt, amelyben párunkat megpróbálja az általunk kiválasztott színész elcsábítani vagy kifaggatni arról, amiről csak szeretnénk. Ezenkívül az ügynökség biztosít titkos légyottokra diszkrét búvóhelyet, ahol biztosan nem akad a delikvens egyik nem várt ismerősébe sem. Cégvezetők ugyanúgy igénybe vehetnek néhány dolgot: kérésére beépülnek alkalmazottai körébe, majd bizalmi viszonyt alakítanak ki velük, és feltérképezik, vajon van-e olyan kolléga, aki esetleg megkárosítja a céget, vagy a főnök megtudhat többet a rejtett konfliktusok forrásáról is. Ha valaki nem egy titkos találkára, vagy alkalmazottainak lefülelésére készül, annak is tudnak ajánlani segítséget: felbérelhetünk álbarátot, álbarátnőt; akik segítségével a régi, ellaposodott kapcsolatunkat felrázhatjuk, párunk érdeklődését újra felkelthetjük. Ezek a szolgáltatások nagy ellenállást válthatnak ki egyfelől, viszont az ügynökség érvelésében szerepel az is, hogy nem kapcsolatokat akarnak szétzúzni, épp ellenkezőleg. Ahelyett, hogy közeli ismerőst vonnának be egyesek alibi előkészítésére, vagy féltékennyé tételhez, rendelkezésre áll az alibigyár… Ennek pedig már csak a fantázia szabhat határt, hogy mit tervezünk, és ki ellen…

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.