Közélet

Zagyva Gyula vezeti a Jobbik Csongrád megyei listáját

Zagyva Gyula vezeti a Jobbik Csongrád megyei listáját

2010. március 19., péntek
Zagyva Gyula vezeti a Jobbik Csongrád megyei listáját

Nyilvános a Jobbik 2010-es parlamenti választásokra felállított Csongrád megyei listája is. "A területi választási bizottság elfogadta a radikális párt megyei jelöltjeinek sorát" – nyilatkozta portálunknak Tóth Péter, a párt szegedi és megyei elnöke, aki az esélyekről is beszélt röviden: 2-3 mandátumra számítanak.

A szervezet helyi vezetője portálunknak elmondta, hogy a listaállításnál először a megyei jelöltállító bizottság tett javaslatot, amit az országos bizottság továbbított a párt országos elnökségének jóváhagyásra. A kiválasztás főbb szempontjai Tóth szerint a szakpolitikai tevékenység, végzettség és a pártban végzett munka. A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalommal kötött választási együttműködés is befolyásolta a döntést. Az elnök szerint a megyei listáról az első 2-3 jelöltnek van esélye a parlamentbe kerülni.

A Jobbik Csongrád megyei listája:

1. Zagyva György Gyula (képünkön balra), 2. Varga Géza 3. Tóth Péter, 4. Kristó Gabriella, 5. Molnár Áron, 6. Fazekas Ferenc, 7. Dudás Zoltán Sándor, 8. Nagy-György Anna, 9. Mikulán György Róbert, 10. Szigeti Boglárka, 11. Mucsi Zsolt, 12. Valkai Csaba, 13. Laczkó Zsolt, 14. Canjavec Tamás Gábor, 15. Varga Antal László, 16. Kurusa Tibor Ferenc, 17. Czigeldrom-Korom Zoltán, 18. Barta Sándor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.