Közélet

A hét kérdése: Elmegy-e választani április 11-én?

A hét kérdése: Elmegy-e választani április 11-én?

2010. március 17., szerda
A hét kérdése: Elmegy-e választani április 11-én?

A hét kérdése rovatban ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, tudják-e már, hogy részt vesznek az április 11-i országgyűlési választáson vagy sem.

A múlt héten arról kérdeztük olvasóinkat, hogyan változott hazánk közbiztonsága az MSZP nyolcéves kormányzása idején. Nos, a legtöbben (63%) lesújtó véleménnyel vannak a szocialistákról, hiszen úgy nyilatkoztak, sokkal rosszabb lett a közbiztonság, ami a politikai vezetés hibája. Látogatóink 21%-a mondta azt, hogy a közbiztonság ugyan nem romlott, de az emberek biztonságérzete csökkent. 8% úgy vélekedett, sokat javult a közbiztonság az utóbbi években, s ugyanennyien voltak azok, akik nem érzékeltek számottevő változást ezen a téren. Ezen a héten arról érdeklődünk, eldöntötték-e már, hogy elmennek szavazni április 11-én vagy sem. A pártok kampánya március 15-ét követően finisbe fordult, nem egészen négy hét múlva urnák elé járul az ország. Ön is leadja voksát? Vagy elege van az egészből, s otthon marad? Netán még gondolkodik? Szavazni a jobb oldali menüsorban található A hét kérdése rovatban lehet, s ugyanitt tekintheti meg azt is, hogyan, milyen százalékban oszlanak meg a vélemények az adott témában. Előre is köszönjük véleménynyilvánítását, s hogy ilyen módon is velünk szerkeszti a SZEGEDma.hu-t!

Az elmúlt heti eredmény:

Ön szerint hogyan változott hazánk közbiztonsága az MSZP kormányzása idején?

Nem érzékeltem számottevő változást ezen a téren. (8%) Sokkal rosszabb lett a közbiztonság, ami a politikai vezetés hibája. (63%) Sokat javult a közbiztonság az utóbbi években. (8%) A közbiztonság ugyan nem romlott, de az emberek biztonságérzete csökkent. (21%)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.