Közélet

A hét kérdése: Ellátogat az új élményfürdőbe?

A hét kérdése: Ellátogat az új élményfürdőbe?

2010. március 26., péntek
A hét kérdése: Ellátogat az új élményfürdőbe?

A hét kérdése rovatban ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, tervezik-e, hogy rendszeresen vagy alkalmanként ellátogatnak a most megnyíló szegedi élményfürdőbe, a Napfényfürdő Aquapolisba.

A múlt héten arról kérdeztük olvasóinkat, elmennek-e szavazni április 11-én. Nos, a legtöbben (82%) úgy nyilatkoztak, mindenképpen leadják a voksukat – a magyarországi demokrácia szempontjából kívánatos lenne, hogy ez az arány társadalmunk egészére érvényes legyen... Látogatóink 12%-a mondta azt, nem megy el választani, mert elege van a politikából. 6%-ot tettek ki a bizonytalanok, akik még nem döntöttek ebben az ügyben. Ezen a héten arról érdeklődünk, használni fogják-e majd az új Napfényfürdő Aquapolist. Mennyire számít önöknek a belépőjegy ára? Az élményfürdőt részesítik előnyben vagy a hagyományos strandot? Szavazni a jobb oldali menüsorban található A hét kérdése rovatban lehet, s ugyanitt tekintheti meg azt is, hogyan, milyen százalékban oszlanak meg a vélemények az adott témában. Előre is köszönjük véleménynyilvánítását, s hogy ilyen módon is velünk szerkeszti a SZEGEDma.hu-t!

Az elmúlt heti eredmény:

Elmegy-e Ön szavazni április 11-én?

Igen, mindenképpen elmegyek, leadom a voksom. (82%) Nem megyek, elegem van a politikából. (12%) Még nem tudom, később döntöm el. (6%)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.