Egyház

Országos gyűjtés a templomokban Haitinak

Országos gyűjtés a templomokban Haitinak

2010. február 6., szombat
Országos gyűjtés a templomokban Haitinak

A Haitit sújtó természeti katasztrófát követően világszerte összefognak az egyházak és karitatív szervezetek, hogy segítséget nyújtsanak a földrengés áldozatainak. A püspökök testülete február 7-re, vasárnapra országos gyűjtést hirdet hazánk templomaiban, amellyel szintén a katasztrófa sújtotta országnak kíván segítséget nyújtani.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia korábban százezer dollár gyorssegélyt utalt át a szigetország megsegítésére. A Katolikus Karitász bankszámlát nyitott, hogy összegyűjtse a bajbajutottaknak szánt adományokat. Az adománygyűjtő számlán eddig több mint 2 millió forint gyűlt össze. (Számlaszám: 12011148-00124534-00900004) A püspökök testülete február 7-re, vasárnapra országos gyűjtést hirdet hazánk templomaiban, amellyel szintén a katasztrófa sújtotta országnak kíván segítséget nyújtani. A gyűjtésre felhívó szpotot a

katolikus.hu honlapon itt

lehet megtekinteni.

További részletek itt is olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.