Bulvár

Nagylak: hamis forgalmi, körözött rendszámtábla

Nagylak: hamis forgalmi, körözött rendszámtábla

2010. február 28., vasárnap
Nagylak: hamis forgalmi, körözött rendszámtábla

Hamis forgalmi engedéllyel, valamint körözött rendszámtáblával kívánta a Nagylaki Határátkelőhelyen az országot elhagyni egy román állampolgárságú férfi – tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A férfi egy olasz rendszámú Audi Q7 típusú gépkocsival érkezett a Nagylaki Határátkelőhelyhez, ahol az útlevélkezelőknek átadta személyi igazolványát, valamint a jármű forgalmi engedélyét. Ez utóbbi ellenőrzése során gyanússá vált a határrendészeknek, hogy valami nincs vele rendben. Az okmány alaposabb vizsgálata alá is támasztotta ezt, ugyanis kiderült, hogy hamisítvány. A jármű ellenőrzésekor pedig újabb visszásságra derült fény, a csomagtartóból ugyanis egy pár olasz rendszámtábla került elő, amely eltér a gépkocsin szereplőétől, és amelyről kiderült, hogy körözés alatt áll. A járművet és a rendszámtáblákat a Makói Rendőrkapitányság lefoglalta, a sofőrrel szemben közokirat-hamisítás gyanújával büntetőeljárás indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.