Sport

Labdarúgás: a Tisza Volán SC-ben folytatja Hadár Attila

Labdarúgás: a Tisza Volán SC-ben folytatja Hadár Attila

2010. február 1., hétfő
Labdarúgás: a Tisza Volán SC-ben folytatja Hadár Attila

Csatárposzton erősített az NB III Alföld csoport negyedik helyén tanyázó Tisza Volán SC Szeged labdarúgócsapata. Február 1-jétől a kék-feketéket erősíti a Makói FC-ből igazolt Hadár Attila, aki nyárig írt alá szerződést. A 32 esztendős támadó korábban, a 90-es években az első osztályban is szerepelt a Stadler FC és a Vác színeiben, majd a második vonalban az Orosházát és a Makót erősítette.

Hadár Attila

, ha minden jól megy, kedden csatlakozik a többiekhez. Edzőmeccsen a hét végén vagy a jövő hét közepén mutatkozhat be a Volánban, miután kikúrálta kisebb lágyékhúzódását.

Buchholcz Gábor

vezetőedző azt várja a rutinos játékostól, hogy a gárda szellemi vezére legyen. "Az ősz folyamán, illetve a tavalyi szezonban is látszott, hogy a csapatnak szüksége van egy olyan rutinos, masszív támadóra, aki elöl megtartja a labdákat, jól passzol és érkezik, s akinek igazán respektje van az ellenfelek szemében. Már csak azért is igazolnunk kellett egy tapasztalt, idősebb játékost, mert

Mórocz Zsolt

eltiltás miatt kihagyja az első három bajnokit, nélküle pedig a sok fiatal szellemi vezér nélkül maradt volna. Biztos vagyok benne, hogy Hadár Attila képes lesz erre a szerepre. Az ősszel sajnos sérülése miatt keveset játszott, de remélem, tavasszal kijönnek belőle a gólok, illetve a társakat is kiszolgálja majd" - mondta a vezetőedző.

Hadár legalább tíz gólt rúgna

„Makón nem sok lehetőséget kaptam az utóbbi időben. Szegeden dolgozok tűzoltóként, és a munkám miatt nem tudtam minden edzésen részt venni, amit az edzőnk,

Kolozsvári János

nem nagyon kultivált. Most éreztem elérkezettnek az időt a váltásra, és a Szeged ajánlata minden szempontból jól jött. Fiatal a csapat, fel szeretne jutni, és nekem szívügyem, hogy a városban minőségi foci legyen, nem mondtam le arról a vágyamról, hogy NB I-ben szerepeljek. Van egy hét hónapos kisfiam, így a családom is örül, hogy több időt tudok velük tölteni, hiszen nem kell utaznom Makóra edzeni. Egyelőre erre a félévre szerződtem le, s szeretnék legalább tíz góllal hozzájárulni a csapat sikeres szezonjához” - nyilatkozta portálunknak Hadár Attila.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.