Sport

Kosárlabda: pont úgy, mint Egerben

Kosárlabda: pont úgy, mint Egerben

2010. február 19., péntek
Kosárlabda: pont úgy, mint Egerben

Vasárnap a 14. fordulóban elmaradt Tiszaújváros elleni meccsét pótolta az NB I/B Keleti csoportjában vitézkedő Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata. S habár a szegedieknek a 100 pont fölötti parádét nem biztos, hogy sikerül megismételniük az Eger ellen, mindenképp bizakodással és komoly esélyekkel léphet majd pályára most szombaton is Bonifert Domonkos csapata.

Tavaly novemberben kiváló játékkal kényszerítették térdre a komoly játékerőt felvonultató egri várvédőket Gémesék, idehaza a visszavágón sem akarnak engedni a szedeákosok az EKF Hész Eger otthonában mutatott formából. „Szeretném, ha olyan szinten kosaraznánk, mint Egerben, ahol rajtunk kívül nem sok csapat volt képes biztos, látványos és eredményes játékra, ebből kell merítkeznünk” – nyilatkozta portálunknak

Bonifert Domonkos.

„Főleg a védekezésünk volt erőn fölüli, hiszen mindössze 60 pontot dobott az Eger, ahonnan egyébként olyan információk érkeztek, hogy több magas emberük is sérüléssel bajlódik, így még kérdéses, hogyan állnak fel ellenünk. Viszont igazoltak egy litván centert, aki biztos igyekszik majd borsot törni az orrunk alá. Idehaza csak

Rezák

szereplése kérdéses, hiszen bedagadt a térde, rajta kívül azonban mindenki hadra fogható” – így a tréner. A találkozó szombaton 17 órakor kezdődik az újszegedi sportcsarnokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.