Bulvár

Képzést szervez a lelkisegély-szolgálat

Képzést szervez a lelkisegély-szolgálat

2010. február 9., kedd
Képzést szervez a lelkisegély-szolgálat

A Szegedi Telefonos Lelkisegély Szolgálat képzést szervez. A jelentkezők több elemből álló képzést követően válhatnak a szolgálat tagjává. Az ügyelők anonim, önkéntes laikus segítők. A szolgálat közleményét alább olvashatják.

Gondolkozott már azon, hogy szívesen segítene másoknak? Telefonos lelki elsősegély-szolgálatunk karitatív tevékenységre önkénteseket keres. Olyan emberek jelentkezését várjuk, akik nyitott szívvel tudják meghallgatni a hozzánk fordulókat, és havonta 2-3 éjszakai ügyeletet vállalnának térítésmentesen szabadidejükből, szolgálati helyünkön. Ha csatlakozik hozzánk, a képzést követően egy 29 éve működő, megtartó/együttműködő közösség tagja lehet. A jelentkezők válogatás/szűrés után önköltséges önismereti képzésen tréning ára rendkívül kedvezményes - 29 ezer Ft vesznek részt, majd ingyenes speciális képzést kapnak a telefonos segítő munkához. A tréning 2010. március 1-jén indul. A jelentkezés feltétele: legalább érettségi, 23 éves kor és megfelelő személyiség. Érdeklődjön: a 06-62-436-570-es számon hétköznapokon 9–16 óráig! Jelentkezzen a következő e-mail címen: szeged29@gmail.com Amennyiben a részletek elképzeléseinek megfelelőek, szeretettel várjuk kézzel írott bemutatkozó levelét! Postacímünk: Lelkisegély Szolgálat 6701 Szeged Pf.:310.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.