Sport

CSLSZ: Talpai a szakmában bízik, Bodó változást akar

CSLSZ: Talpai a szakmában bízik, Bodó változást akar

2010. február 11., csütörtök
CSLSZ: Talpai a szakmában bízik, Bodó változást akar

A megye futballélete nagy várakozásokkal tekint a Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetség február 15-én esedékes elnökválasztására. A posztra három személy kapott jelölést: a jelenleg elnöklő Talpai János, Bakai Csaba, az Együtt Szegedért Egyesület első embere és Bodó Imre, Tiszasziget polgármestere. Legutóbbi cikkünkben arról írtunk, hogy a jelölések leadása után Bakai toronymagasan vezet, 22 jelölőszelvénnyel, míg Talpai 7-et, Bodó pedig 8-at tudhat magáénak. Most a kevesebb jelöléseket begyűjtő indulókat faggattuk az esélyekről.

„A szakma sikerére” – felelt

Talpai János

igen szűkszavúan arra a kérdésünkre, hogy mire számít a hétfői jelölőgyűlésen. Mikor pedig a programja felől faggattuk, csak annyit válaszolt: természetesen van kidolgozott koncepciója, de részletekről nem akar beszélni. A voksolás napján természetesen ismertetni fogja elnökségének elképzeléseit a csapatok megjelent képviselői előtt, majd hozzátette, hogy úgy gondolja: a szakma őt támogatja majd.

Bodó Imre

is szűkszavúan, ám sokat sejtetően válaszolt ugyanezekre a kérdéseinkre. Az elnökjelölt elmondta, hogy a CSLSZ-ben mindenféleképpen változásokra van szükség ahhoz, hogy a megyei foci fellendülhessen, és a szövetség komoly szerepet vállalhasson többek között abban, hogy Szegeden újra magasabb szintű, akár NB I-es labdarúgás legyen. Bodó kiemelte, hogy a hozzá közel álló program mentén elképzelhető közös álláspont kialakítása is, erről a hétvége folyamán lesznek még tárgyalások.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.