Sport

CSLSZ-jelölés: Bakai toronymagasan vezet

CSLSZ-jelölés: Bakai toronymagasan vezet

2010. február 2., kedd
CSLSZ-jelölés: Bakai toronymagasan vezet

A megyei labdarúgó-szövetség közelgő, február 15-i elnökválasztását nagy érdeklődés kíséri, hiszen Talpai János jelenlegi elnöknek két kihívója is akadt. Kedden megszámolták a csapatok által benyújtott jelöléseket, de mint ahogy eddig, úgy most sem akar a szövetség konkrét számokról beszélni. A SZEGEDma.hu-hoz azonban mégis eljutottak adatok, információk.

Ma számolta meg a jelölőbizottság, hogy az elnöki posztért indulókat hány csapat jelölte (az induláshoz fejenként legalább 6 jelölés szükséges). Felkerestük a jelenlegi elnököt, aki annyit árult el, hogy a konkrét számokról őt nem kell hogy kiértesítsék, viszont az induláshoz szükséges minimumot biztos, hogy megkapta, mert a bizottság kérte, hogy a szabályok értelmében nyilatkozzon arról, elvállalja-e ismét a jelölést. A szövetséghez és a csapatokhoz közeli forrásaink arról tájékoztattak minket, hogy

Bakai Csaba

22,

Bodó Imre

8,

Talpai János

pedig 7 jelölést kapott. Felkerestük

Kormányos Gábor

főtitkárt is, aki értesülésünket sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.