Sport

Talpai János: megújulóban a CSLSZ

Talpai János: megújulóban a CSLSZ

2010. január 8., péntek
Talpai János: megújulóban a CSLSZ
A Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetség (CSLSZ) február 15-i elnökválasztására készülvén bemutatkozott az elnöki posztért induló új csapat kedden a megyeházán. Most Talpai Jánost, a jelenlegi elnököt szólaltattuk meg, meséljen az általa működtetett szervezet erényeiről, s az elnökválasztás esélyeiről.

„2008 óta vagyok nyugdíjban, s így már közel két éve minden energiámmal a CSLSZ feladataira koncentrálok” – nyilatkozta portálunknak a CSLSZ elnöke. „Több tervünket is sikerült megvalósítani, számos területen újult meg a szervezet. Egyrészről elkezdtük kialakítani a területi képviseleteket. A Csongrád-Szentes körzetben

Kiss Istvánnal

nagyon jól, eredményesen dolgoztunk együtt, ezért indítványoztuk, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) emelje fel az elnökség létszámát, hogy Hódmezővásárhely, Makó, Mórahalom térségében is megalapítsuk a területi képviseleteket. Ezenkívül kiemelten kezeljük az utánpótlás kérdését is. Végigjártuk az egyesületeket, elkezdődtek a módosítások, gazdasági átszervezések is.”

Talpai

elmondta azt is, hogy ebben az évben sikerült egy nagy szponzorral, az Arany Ászokkal együttműködést kötni az amatőr ligákra, továbbá a CSLSZ képviselete bekerült a magyar labdarúgás vezetésébe, az MLSZ-be is. „Jómagam az amatőr liga alelnöke lettem,

Kormányos Gábor

a főtitkára, de a verseny- és a jogi bizottságba is delegáltunk tagokat. Dolgozunk azon is, hogy a hatékonyabb működés érdekében az MLSZ is alakuljon át, legyenek például területi képviseletei. A választással kapcsolatban továbbra is számítok a csapatok bizalmára, bízom benne, hogy elismerik munkánkat, s a megkezdett átalakításokat véghez tudjuk vinni a labdarúgásunk fejlődése érdekében” – így Talpai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.