Sport

Szegeden járt a Loki sikeredzője, Herczeg András

Szegeden járt a Loki sikeredzője, Herczeg András

2010. január 23., szombat
Szegeden járt a Loki sikeredzője, Herczeg András
Az Együtt Szegedért Egyesület és az Együtt a Szegedi Labdarúgásért szurkolói mozgalom szerevezésében szurkolói fórumot tartott szombat este a Novotel Hotelben Herczeg András, a magyar bajnok és Bajnokok Ligája-résztvevő DVSC-TEVA klubmenedzsere. Interjúnkat vasárnap olvashatják!

Interjú

Herczeg András a fórumot megelőzően exkluzív interjút adott a SZEGEDma.hu-nak, melyet vasárnap olvashatnak majd portálunkon.
A jelenlegi legjobb magyar együttes sikeredzőjét Bakai Csaba, az Együtt Szegedért Egyesület elnöke, a Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetség (CSLSZ) elnökjelöltje személyesen hívta meg Szegedre, s Herczeg András örömmel fogadta az invitálást. Mint portálunknak elmondta, nagy tisztelője a szegedi labdarúgásnak, ismeri annak dicső hagyományait, s figyelemmel kíséri a jelen történéseit, küzdelmeit is. A fórumon a labdarúgás szerelmesei, a megye csapatainak képviselői, illetve a helyi drukkerek múltról, jelenről és jövőről, a Bajnokok Ligájáról, a debreceni foci titkáról és a magyar futball helyzetéről is faggathatták a DVSC-TEVA trénerét. Szurkolói kérdés hangzott el azzal kapcsolatban, elképzelhetőnek tartja-e, hogy a Debrecen – akár még tavasszal – edzőmeccset játsszon városunk első számú gárdájával, az NB III-as Tisza Volán SC Szegeddel. A mester úgy felelt: ha sikerül megfelelő időpontot találni, ami nem lesz egyszerű, akkor örömmel áll a találkozó elé. A szervezést az Együtt a Szegedi Labdarúgásért szurkolói mozgalom és a SZEGEDma.hu vállalta föl, az egyeztetés már meg is kezdődött a felekkel. Mint arról korábban beszámoltunk, Bakai Csaba január 6-án jelentette be, hogy az általa tervezett elnökséggel (Sahin-Tóth Dezső, Orosházi László, Molnár Róbert, Hevesi Tamás, Szekeres Károly, Kolozsvári János, Török Zsolt, Duray Péter) harcba száll a CSLSZ február közepén esedékes tisztújításán az elnöki tisztért a mostani vezető, Talpai János ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.