Bulvár

Rendőrökre támadt az ittas vezető

Rendőrökre támadt az ittas vezető

2010. január 20., szerda
Rendőrökre támadt az ittas vezető

Intézkedő rendőrökre támadt egy ittas sofőr Zákányszéken tegnap délelőtt. A járőrök könnyebben megsérültek, a férfit előállították - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Lakossági bejelentés alapján akarták intézkedés alá vonni a Lada vezetőjét a Szegedi Rendőrkapitányság járőrei. Megkülönböztető fény- és hangjelzés használatával jelezték neki, hogy álljon meg, majd az autó hangos beszélőjén is felszólították. A férfi nem tett ennek eleget, hanem tovább hajtott. Végül egy tanyabejárónál szállt ki a kocsiból, valószínűleg azért, mert elfogyott az út. A rendőrök felszólították, hogy igazolja magát, de ő ezt is megtagadta. Az egyenruhások közölték vele, hogy előállítják, mire az 55 éves domaszéki férfi kiabálni kezdett, majd ütni és rugdosni kezdte a vele szemben intézkedőket. A rendőrök végül testi kényszer alkalmazásával tudták megbilincselni és előállítani. A járőrök csak könnyebben sérültek meg. A férfi – a szonda szerint – alkoholos befolyásoltság alatt vezette az autóját. Kiderült az is, hogy sem forgalmi, sem vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A Lada vezetője ellen ittas járművezetés vétsége és hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indult büntetőeljárás. Utóbbit a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező Szegedi Nyomozó Ügyészség folytatja le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.