Bulvár

Nyolc afgán határsértő Röszkénél

Nyolc afgán határsértő Röszkénél

2010. január 2., szombat
Nyolc afgán határsértő Röszkénél

Otthonaiktól távol töltötte el a szilvesztert az a 8 afgán állampolgár, akiket a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei fogtak el tegnap éjszaka - tájékoztatta portálunkat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata.

A 8 afgán férfi este tíz után vágott neki a szerb - magyar államhatárnak, és a vasúti sínek mentén Röszke község alatt lépett magyar földre illegálisan. A határrendészek már messziről észlelték a csoport mozgását, és eléjük kerültek. Az igazoltatás során a 8 főből kettő tudta igazolni magát, de az okmányok tüzetes vizsgálata során kiderült, hogy a belga, valamint finn személyi igazolványok hamisak. Az afgán határsértőkkel szemben idegenrendészeti eljárás, a két hamis közokiratot átadó személyekkel szemben, pedig büntetőeljárás indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.