Bulvár

Kék hírek: orvvadászokat fogtak a rendőrök

Kék hírek: orvvadászokat fogtak a rendőrök

2010. január 8., péntek
Kék hírek: orvvadászokat fogtak a rendőrök

Orvvadászokat fogtak el a szegedi rendőrök január 7-én, valamint szeszesitalok tűntek el szegedi társasház erkélyéről – tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Csütörtökön érkezett a feljelentés a rendőrségre, miszerint a Tisza árterében az elmúlt év folyamán ismeretlenek hurkozás módszerével több őzet, valamint vaddisznót ejtettek el és vittek magukkal, melyek értéke összesen eléri az 1 millió forintot. Az illetékes vadásztársaság - miután észlelte a nyomokat - tette meg az elmúlt napon a feljelentést. A nyomozás gyorsan eredményre vezetett, hiszen a rendőrök még aznap elfogták a bűncselekménnyel gyanúsítható két algyői férfit. Velük szemben lopás, valamint állatkínzás bűncselekmények gyanúja alapján indult eljárás. Utóbbi azért, mivel az állatok elejtésének effajta módja azok vergődésével, szenvedésével jár. Hívatlan látogatói voltak egy szegedi társasháznak csütörtök éjjel. A tettesek péntekre virradó éjszaka éjfél körül jutottak be a ház udvarára, hogy az egyik első emeleti lakás erkélyéről szeszesitalokat vigyenek magukkal. Pechjükre a lakás éber lakója felfigyelt a neszre, és azonnal értesítette a rendőrséget. A járőrök a közelben elfogták a két menekülő férfit. Velük szemben lopás gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.