Sport

CSLSZ-elnökválasztás: nem tudni, hány jelölés érkezett

CSLSZ-elnökválasztás: nem tudni, hány jelölés érkezett

2010. január 29., péntek
CSLSZ-elnökválasztás: nem tudni, hány jelölés érkezett

A Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetség (CSLSZ) február 15-i elnökválasztásához január 29-én 12 óráig kellett leadniuk a csapatoknak az elnöki posztra indulókra a jelöléseket. Szerettük volna megtudni, hogy a három sokat emlegetett jelöltre mennyi ajánlás érkezett, de nem jártunk sikerrel.

Nincsenek számok Miután egy másik helyi internetes portálon olyan nyilatkozat jelent meg a főtitkártól, miszerint mindhárom jelöltnek megvan a minimális hat ajánlása, újra tárcsáztuk Kormányos Gábort. Ő azt mondta, ez az értesülés csak szóbeszéden alapul, a jelöléseket nem számolták meg!

A CSLSZ elnöki pozíciójáért információnk szerint többen, így a jelenlegi vezető

Talpai János

mellett

Bakai Csaba

és

Bodó Imre

is ringbe szálltak. Felkerestük

Kormányos Gábort

, a megyei szövetség főtitkárát, hogy érdeklődjünk, a csapatoktól összesen mennyi jelölés érkezett, és hány embert jelöltek a 29-i határidőre. A főtitkár érdeklődésünkre úgy felelt, hogy ezt sajnos nem tudja megmondani, mert az ő feladatuk csak a jelölések befogadása, majd kedden egy bizottság számolja meg, értékeli a jelöléseket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.