Bulvár

Csalók kérnek pénzt a DÉMÁSZ nevében

Csalók kérnek pénzt a DÉMÁSZ nevében

2010. január 12., kedd
Csalók kérnek pénzt a DÉMÁSZ nevében

Csongrád megye területén illetéktelen személyek az EDF DÉMÁSZ nevében pénzt kérnek az energiaszolgáltató ügyfeleitől. A hétfői napon trükkös lopással károsítottak meg egy forráskúti lakost ismeretlen személyek - tájékoztatta portálunkat az EDF DÉMÁSZ sajtóközleménye.

Az elkövetők az EDF DÉMÁSZ munkatársainak kiadva magukat jutottak be a lakásba és onnan – a tulajdonos idős asszony figyelmét elterelve – pénzt tulajdonítottak el. A csalók, Forráskúti sikerükön felbuzdulva, a közeli Zsombón próbálkoztak hasonló módszerrel, de nem tudtak az ott lakók bizalmába férkőzve a lakásokba bejutni. A szolgáltató kéri, hogy az EDF DÉMÁSZ nevében készpénzt kérő, illetve ajánló, arcképes igazolvány és megbízó levél nélkül érkező tolvajoknak senki ne higgyen! Az EDF DÉMÁSZ Partner Kft. szerelő munkatársai feladatuk végrehajtásakor arcképes igazolványukat és megbízólevelüket kérés nélkül az ügyfelek részére bemutatják. Az arcképes igazolványon lévő név alapján a lakosok a 06-40-82-22-82 vonalon keresztül ellenőrizhetik is a partnercég munkatársait. Az EDF DÉMÁSZ arra kéri a lakosságot, hogy amennyiben bárkinek az ingatlanába személyazonosságukat és megbízásukat igazolni nem tudó személyek próbálnak bejutni, készpénzt kérni, úgy erről a társaságot és a rendőrséget haladéktalanul értesítsék - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.