Bulvár

Bunkerben rejtőzött a körözött férfi

Bunkerben rejtőzött a körözött férfi

2010. január 14., csütörtök
Bunkerben rejtőzött a körözött férfi
Egy földbe vájt, kibetonozott bunkerban bujkált az a 33 éves férfi, akit egy város közeli tanyában tegnap reggel fogtak el a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság munkatársai egy összehangolt akcióban – tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata.

A férfi ellen három hatóság bocsátott ki elfogatóparancsot. A Gyulai Nyomozó Ügyészség hamis vád bűntette, míg a Csongrád Megyei Bíróság jogerős szabadságvesztés büntetés és elzárás letöltése miatt kereste. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói és körzeti megbízottjai egy összehangolt akcióban, előzetes adatgyűjtést követően jelentek meg a városhoz közeli tanyán. A férfit először nem találták, majd a házkutatás során derült fény rá, hogy egy földbe vájt kibetonozott bunkerban rejtőzött el, amit egy acél fedőlappal és szőnyeggel takartak le. Ez utóbbi érdekessége, hogy a bunkert a gyerekszoba padlózata alatt helyezték el. A körözött férfit a rendőrök elfogták, majd átadták a Szegedi Fegyház és Börtönnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.