Bulvár

Verekedés egy szegedi szórakozóhely előtt

Verekedés egy szegedi szórakozóhely előtt

2009. december 27., vasárnap
Verekedés egy szegedi szórakozóhely előtt

Verekedő fiatalokat állítottak elő a szegedi rendőrök vasárnap hajnalban Szeged belvárosában - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

5 óra után néhány perccel érkezett a rendőrség ügyeletére a bejelentés, miszerint az egyik belvárosi szórakozóhely előtt többen összeverekedtek. A rendőrök 5 fiatal férfit (hárman közülük külföldi állampolgár, ketten magyarok) állítottak elő, akik gyanúsítotti kihallgatása jelenleg folyamatban van. Az elsődleges adatok szerint hajnalban a szórakozóhelyről kifelé menet egy sietségből adódó véletlen meglökést követett szóváltás, mely azután az utcán verekedéssé fajult. A bántalmazások során a verekedők 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A Szegedi Rendőrkapitányság csoportos garázdaság bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. Jelenleg a gyanúsítotti kihallgatások mellett a tanúk meghallgatása is folyik - tudtuk meg Tuczakov Szilvána szóvivőtől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.