Gasztro

Szilveszteri unicumos pulyka

Szilveszteri unicumos pulyka

2009. december 28., hétfő
Szilveszteri unicumos pulyka
Hamarosan itt a Szilveszter, amikor is nagy dirrel-durral, zenebonával ildomos elbúcsúztatni az óévet. Nem hiányozhatnak azonban a táncos mulatságokból a finomabbnál finomabb malacsültek, lencsés és káposztás fogások sem, a gyöngyöző itókákról nem is beszélve. A háziasszonyoknak és gazduraknak az is fontos ugyanakkor, hogy legalább az év utolsó napját ne kelljen egész nap a konyhában tölteniük. Ezért most egy könnyen elkészíthető szilveszteri különlegességgel lepjük meg olvasóinkat, melynek elkészítése (olvasása) során is garantáltan megalapozhatjuk a hangulatot a szilveszteri bulihoz. BUÉK!

Hozzávalók:

- 1 db pulyka - 1 üveg Unicum

Elkészítés:

1. Vegyünk egy pulykát! 2. Egy pohár unicum. 3. Tegyük a pulykát a sütőbe! 4. Még két unicum. 5. Állítsuk a hőfokot 190 sütőr e! 6. 3 unicum további. 7. Süssük a kapcsot be! 8. Most még tovum 4 univáb. 9. Pulykázzuk meg a zsírt! 10 Unicumot a másik palackot még. 11. Dugjunk pulykákat a homérumba! 12. Poharazzunk egy unicumot az öntbe! 13. Süssük az unicumot még egy óráig! 13+1. Gyöngyvirágos kék ibolya-a-a-a!... 14. Pulykáljuk meg az puha unicumját! 15. Vegyük ki a pulyákot az unicumból! 16. Kiskút, kerekes kút... 17. Kislu kucumi, nagylu kucumi ... 18. Szeletum a pulyák darabbal többe! 19. Pusztuljunk tásztátum! 20. Palackoljunk még egy unicum vevétet! 21. Nyílára uccásik a krocsmrasumity!... 22. Állítsuk meg a teritumot és pulykoljunk még egy terítéket! 23. Leterít az unipulyák, és fogyjunk el!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.