Bulvár

Srí Lanka-iakat fogtak Kiszombornál

Srí Lanka-iakat fogtak Kiszombornál

2009. december 29., kedd
Srí Lanka-iakat fogtak Kiszombornál

Két személyt akart átcsempészni kedden hajnalban egy német férfi a Kiszombori Határátkelőhelyen - közölte Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A német rendszámú Opel személyautó hajnali 4 órakor érkezett az átkelőhelyre. A közös román-magyar határellenőrzéskor az útlevélkezelőnek feltűnt, hogy a sofőrön kívül a jármű hátsó ülésén további két személy lapul, akik semmilyen okmánnyal nem rendelkeznek. A rendőrség adatai szerint Srí Lankából érkeztek. Feltehetően a sofőr e hajnali órákban minimális ellenőrzésre számított, ám e számításaiba hiba csúszott, hiszen az útlevélkezelők feladatukat napszaktól függetlenül ellátva hamar kiszúrták a kocsiban hátul ülő két férfit. Az embercsempészéssel gyanúsított sofőrrel, valamint az illegális határátlépőkkel szemben az eljárást a román hatóság folytatja le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.