Bulvár

Olvassa a SZEGEDma.hu híreit, és nyerjen egy szilveszteri vacsorát!

Olvassa a SZEGEDma.hu híreit, és nyerjen egy szilveszteri vacsorát!

2009. december 10., csütörtök
Olvassa a SZEGEDma.hu híreit, és nyerjen egy szilveszteri vacsorát!

December 10-től 21-ig tart a játék

fehertoi

Portálunk játékában egy két személyre szóló szilveszteri vacsorameghívást nyerhet a Fehértói Halászcsárdába.

A SZEGEDma.hu portálon 2009. december 10. és 21. között minden nap elrejtünk egy a vízi élettel, halakkal, halételekkel vagy a Tiszával kapcsolatos szót a Politika, közélet rovatunk egy-egy cikkének végén. Az nyeri a játékot, aki a legtöbb szót visszaküldi e-mailben nevének és elérhetőségének (e-mail és telefonszám) feltüntetésével a

szegedmajatek@gmail.com

címre.

Olvassa tehát a SZEGEDma.hu híreit, találja meg az elrejtett szavakat, és küldje el nekünk.

Játékszabály:

1. Egy játékos csak egy e-mail címről küldhet be megfejtést, a megfejtéseket 2009. december 23-án összegezzük (tehát a megtalált szavakat december 22. éjfélig lehet beküldeni a fenti címre.) 2. A megtalált szavak beküldésével nem kell megvárni a játék végét, a megfejtés akár naponta is beküldhető.

kekcsillag

3. Több nyertes esetén sorsolással döntjük el, ki kapja a 2 személyes szilveszteri vacsorameghívást. 4. A nyeremény készpénzre nem váltható be. 5. A játékban való részvétel feltétele a játékszabály elfogadása. 6. A nyertest december 23-án, e-mailben értesítjük. 7. A nyertes neve megjelenik a SZEGEDma.hu oldalán. 8. A játékban nem vehetnek részt a SZEGEDma.hu, a Fehértói Halászcsárda, a Kékcsillag Étterem munkatársai és hozzátartozóik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.