Bulvár

Olvassa a SZEGEDma.hu híreit, és nyerjen egy szilveszteri vacsorát!

Olvassa a SZEGEDma.hu híreit, és nyerjen egy szilveszteri vacsorát!

2009. december 7., hétfő
Olvassa a SZEGEDma.hu híreit, és nyerjen egy szilveszteri vacsorát!

December 10-én indul a játék

fehertoi

Portálunk játékában egy két személyre szóló szilveszteri vacsorameghívást nyerhet a Fehértói Halászcsárdába.

A SZEGEDma.hu portálon 2009. december 28-ig minden nap elrejtünk egy szót egy-egy hírben. Az nyeri a játékot, aki a legtöbb szót visszaküldi a szegedmajatek@gmail.com címre.

További részletek hamarosan!

Olvassa tehát a SZEGEDma.hu híreit, találja meg az elrejtett szót és küldje el nekünk.

Játékszabály:

1. Egy játékos csak egy e-mail címről küldhet be megfejtést, a megfejtések 2009. december 29-én kerülnek összegzésre. 2. A megtalált szavak beküldésével nem kell megvárni a játék végét, a megfejtés akár naponta is beküldhető.

kekcsillag

3. Több nyertes esetén sorsolással döntjük el, ki kapja a 2 személyes szilveszteri vacsorameghívást. 4. A nyeremény készpénzre nem váltható be. 5. A játékban való részvétel feltétele a játékszabály elfogadása. 6. A nyertest e-mailben értesítjük. 7. A nyertes neve megjelenik a SZEGEDma.hu oldalán. 8. A játékban nem vehetnek részt a SZEGEDma.hu, a Fehértói Halászcsárda, a Kékcsillag Étterem munkatársai és hozzátartozói.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.