Bulvár

Nyomtatott tízezresekkel fizetett a nagybani piacon

Nyomtatott tízezresekkel fizetett a nagybani piacon

2009. december 10., csütörtök
Nyomtatott tízezresekkel fizetett a nagybani piacon

Elfogta a rendőrség azt a 23 éves szarvasi fiatalembert, akit azzal gyanúsít a Szegedi Rendőrkapitányság, hogy december 8-án a kiskundorozsmai nagybani piacon hamis tízezresekért vásárolt 385 kilogramm fokhagymát – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A fiatalember összesen 31 darab hamisított tízezrest adott át a kevermesi termelőnek az áru ellenértékeként, habár az csak 251 ezer forintba került volna. A sértett először még örült is annak, hogy több pénzt kapott, később vette csak észre, hogy nem valódi bankjegyekkel fizették ki. A Szegedi Rendőrkapitányság a bejelentést követően adatgyűjtésbe kezdett, melynek során a rendőrség látókörébe került a 23 éves fiatalember, akit a Szarvasi Rendőrkapitányság munkatársai fogtak el a lakásán még aznap délután. Kihallgatása során elismerte, hogy a bankókat otthon hamisította számítógép, szkenner és színes nyomtató segítségével. A férfit a Szegedi Rendőrkapitányság pénzhamisítás bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette. A bíróság az ügyészség indítványára ma délelőtt dönt előzetes letartóztatásáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.