Sport

Nagy László a héten dönt az Eb-szereplésről

Nagy László a héten dönt az Eb-szereplésről

2009. december 1., kedd
Nagy László a héten dönt az Eb-szereplésről

Lejárt a határidő, amelyet Csoknyai István szövetségi kapitánytól kapott a válaszadásra a szegedi Nagy László átlövő. A kérdés így szólt: a Barcelona spanyol honosítás előtt álló játékosa vállalja-e a szereplést a magyar válogatottban a januári Eb-n - írta a Nemzeti Sport Online.

A

lapnak

hétfőn így nyilatkozott

Nagy László

: "Magam is szeretném lezárni ezt a kérdést. A következő napokban még tárgyalok néhány emberrel, és leghamarabb szerdán válaszolok a kapitánynak." A szegedi Nagy László legutóbb júniusban a Szlovákia elleni Eb-selejtezőn szerepelt a magyar válogatottban. Spanyol honosítási ügye – amelynek pozitív befejezése kedvező lenne családja, valamint saját későbbi karrierje szempontjából is, és amelyről már az athéni olimpia után beszéltek – ezután lángolt fel, és keltett izgalmat a magyar szövetségben, meg persze a sajtóban. Leghamarabb tehát szerdán, legkésőbb a hét végéig a következő lehetőségek közül választ Nagy László. Ha spanyol lesz, valamint új hazája színeiben kíván szerepelni a londoni olimpián (ezt még soha, sehol nem mondta), akkor a következő három esztendőben (IHF-szabály) nem öltheti magára a magyar címeres mezt.

A teljes cikk itt olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.