Vélemény

Lecsekkoljam, vagy ne?

Lecsekkoljam, vagy ne?

2009. december 21., hétfő
Lecsekkoljam, vagy ne?

Ki ne érzett volna a közösségi portálok világában nagy késztetést valaha is, hogy az egérhez nyúlhasson, és rákattintson annak a személynek az adatlapjára, akiére kíváncsi. Büntetlenül bűnözni, úgy, hogy nem tud róla a másik. Izgalmas. De néha kiábrándító.

Fejtörést okozhat egy kapcsolat kezdeti szakaszában, hogy: „lecsekkoljam vagy sem a közösségi portálokon”? Ismerőseim körében inkább a lányokra jellemző ez a szokás, de a fiúk körében sem ismeretlen e fogalom. Mindenképp megnézendő a személy családi állapota és persze a legújabb „sztárfotói”. De mi a jobb nekünk? Időközönként rápillantani a jelenlegi vagy akár leendő párunk adatlapjára, vagy bízzunk benne töretlenül? Ezek a portálok több információ miatt is érdekesek. Egyrészt látják utolsó bejelentkezésünk időpontját. Volt már olyan eset, amikor így bukott le az illető, pedig elvileg abban az időben halaszthatatlan elfoglaltsága volt. Érdekes, az oldal talán belépett magától… Vagy az még jobb, ha profilképei közt felfedezünk egy különlegeset: ha akarom baráti kép, ha nagyon belemagyarázom: a szerelme. Ilyen esetben marad az idegőrlő várakozás, mert csak nem mehetek azzal oda, hogy: „Nyomoztam utánad! Ki is az a lány?” Ennél már csak nagyobb csalódás akkor ér, ha aktuális párod adatlapját nézegetve valami gyanúsra akadsz. Például egy kép, vagy az msn-jén egy gyanús üzenet. Esetlegesen rákeresel a szóba jöhető személyre, és akkor esik le, hogy egy édes szerelmi hármas tagja lettél. Akkor mégis mi a teendő? Bízzunk meg vakon a másikban? Vagy néha érdemes kutakodni? Erre adja meg mindenki maga a választ saját párja és kapcsolatának ismeretében…

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.