Ki lesz tavasszal Botka László fideszes kihívója?

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Elképzelhető, hogy nem Kalmár Ferenc vagy B. Nagy László indul a Fidesz színeiben a tavasszal esedékes országgyűlési választáson a szegedi 3-as választókerületben. A helyi napilap online kiadása szerda este hírül adta: mégis egy harmadik fél, Bohács Zsolt (képünkön) lehet a befutó.

Hétfőn és kedden több forrásból is olyan információk jutottak el a SZEGEDma.hu szerkesztőségéhez, miszerint elképzelhető, hogy a Fidesz országos vezetése nem csak az érintett csoport által jelölt Kalmár Ferenc választókerületi elnökkel, a KDNP országos alelnökével és B. Nagy László pénzügyi szakemberrel számol a szegedi 3. számú országgyűlési választókerületben. Fideszes körökből származó híreink szerint több más név is felmerült, közöttük Bohács Zsolt ügyvédé, korábbi világbajnok kenusé is.

Az ügyben felhívtuk Kerényi János regionális pártigazgatót, aki azt mondta: az országos választmány döntését követően december 14-én, hétfőn nevezik meg a Fidesz egyéni képviselőjelöltjeit, addig minden csak puszta találgatás. Hivatalos nyilatkozatot hétfőig nem is kívánnak tenni arról ki lesz, ki lehet Botka László (MSZP) ellenfele tavasszal.

A másik két szegedi körzetben Bodó Imre és Nógrádi Zoltán honatyák indulásra biztosra vehető, az ő ellenfeleik Ujhelyi István, illetve Kozma József lesznek a szocialisták részéről.

Default thumbnail
Előző sztori

Álszenteskedés

Default thumbnail
Következő sztori

Csütörtök: Presztízs Díjátadó Gála a TIK-ben

Legutóbbi hasonló cikkek