Bulvár

Kék hírek: a díszfatolvaj visszajár

Kék hírek: a díszfatolvaj visszajár

2009. december 2., szerda
Kék hírek: a díszfatolvaj visszajár

Dísznövénytolvajokat állítottak elő a rendőrök kedden késő este Szegeden – közölte Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A gyanú szerint két férfi ugyanis november utolsó hetében egy díszfaiskolát látogatott meg, persze éjjel és a tulajdonos tudta nélkül. A faiskolába a kerítést megbontva jutottak be, ahonnan több százezres értékben különféle dísznövényeket vittek magukkal. Sikerre vitt akciójuk után egy héttel ismét próbálkoztak. A már jól bevált módon, tehát a korábban megbontott kerítésen keresztül megint felkeresték a díszfaiskolát, és hasonló zsákmánnyal tértek onnan haza. Ezután a páros vérszemet kapott, és rá egy napra, azaz kedden hajnalban ismét a díszfaiskola hívatlan vendégei voltak. Tegnap este újból felkeresték a díszfaiskolát, ahol azonban a tulajdonos már várta őket, így – még mielőtt kereket oldhattak volna – a kiérkező rendőrök kísérték be őket a kapitányságra. Néhány alkalommal történt látogatásuk eredményeként összesen több, mint másfél millió forintnyi dísznövényt vittek magukkal. A két férfi egyébként nem ismeretlen a hatóságok előtt, mindketten büntetett előéletűek. Kihallgatásukat követően a rendőrség őrizetbe vette őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.