Közélet

Frakciótársai verték át a szocialista képviselőt

Frakciótársai verték át a szocialista képviselőt

2009. december 10., csütörtök
Frakciótársai verték át a szocialista képviselőt

Karsai József szocialista országgyűlési képviselő tiltakozik, amiért a hétfői frakcióülésen a pénzügyekhez értő képviselőtársai félrevezették a gyorskölcsönök kamatplafonja, a teljes hiteldíj-mutató (THM) törvénymódosító indítványának megszavazása kapcsán – adta hírül a beol.hu.

Karsai

kijelentette, hogy bocsánatot kér mindazoktól, akik a gyorskölcsönt folyósítók csapdájába estek. A végszavazáson pedig nem fog hozzájárulni ahhoz, hogy a volt kormányszóvivő lobbijával törvényessé váljon az uzsorakamat. A szocialista honatya közleményében felvetette, hogy vajon a kormányszóvivői munka után

Daróczi Dávid

nem tartja-e gyomorforgatónak a gyorskölcsönös cégnél betöltött munkakörét (Daróczi és

Batiz András

pr-cége a Providentnek is dolgozik)? Karsai ráadásul félelmeinek is hangot adott: véleménye szerint a volt államhatalmi szervek nyugdíjasai, valamint a verőlegények most újra porondra léphetnek és hetente, naponta zaklatják majd a kifizetetlen kölcsönök miatt az ország legszegényebbjeit. Továbbá kéri a kormányt és a képviselőket, hogy együtt hozzanak igazi uzsoraellenes törvényt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.