Sport

Asztalitenisz: A hatodik helyről várja a folytatást a Floratom Szeged AC

Asztalitenisz: A hatodik helyről várja a folytatást a Floratom Szeged AC

2009. december 13., vasárnap
Asztalitenisz: A hatodik helyről várja a folytatást a Floratom Szeged AC

Döntetlent játszott a Büki TK-val a Floratom Szeged AC az asztalitenisz Extraligában. A szegedi együttes a hatodik helyről várja a folytatást.

A férfi asztalitenisz Extraliga, 9. fordulójában újabb rangadót játszott a 6. helyen álló Floratom együttese a 4. bükiekkel idegenben. Rosszul indult a találkozó, a

Dudás-Kriston

duó ezúttal sem tudott győzni, így lépéselőnybe került a házigazda.

Erdélyi, Németh

ellen aratott fontos sikerével előbb egyenlített, majd Kriston magabiztos győzelmével átvette a vezetést a Szeged. Dudás nem bírt a hazaiak első számú játékosával, aki ellen Erdélyi is csak szoros meccsre volt jó, így fordult a kocka. Kriston ezúttal is húzta csapatát, soron következő két győzelmével karnyújtásnyira állt a sikertől a Floratom. A találkozó legfontosabb, egyben legkiélezettebb partiját azonban Dudás elbukta, így a szegedi együttesnek végül meg kellett elégednie a döntetlennel. A döntetlennel a Floratom Szeged AC a téli szünet után a 6. helyről folytatja a bajnokságot.

Férfi asztalitenisz Extraliga, 9. forduló

Büki TK – Floratom Szeged AC 5 – 5

Győztek: Kriston 3, Dudás, Erdélyi

Az NB. I. Keleti csoportjában:

Floratom Szeged II. – Jászberény 6 – 12

Győztek: Kószó 3, Lukács, Szollár és a Kószó-Tarkó pár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.