Sport

Új taktikával az Ülő Bikák

Új taktikával az Ülő Bikák

2009. november 13., péntek
Új taktikával az Ülő Bikák

A Csakazért SE Ülő Bikák csapata november 15-én (vasárnap) a Boldogasszony sgt-i gyakorló általános iskola tornatermében játssza következő ülőröplabda-bajnoki fordulóját. A Csíkos-legénység új taktikai elemek bevetésével szeretne legalább egy győzelmet elérni a hárommérkőzéses küzdelemsorozatból.

„Az edzéslátogatottságunk nem mondható épp az ideálisnak, de már gyakoroltuk azokat az új taktikai elemeket, melyeket a modern ülőröplabdázás mondhat magáénak” – avatott be a részletekbe minket

Csíkos Gábor

a szegediek edzője. „A három csapat közül egyet, a Tatabányát mindenképp meg szeretnénk verni, amúgy is van irányukban törleszteni valónk, hiszen tavasszal 2-0-s fölényből szenvedtünk 2-3-as vereséget” – így Csikos, aki hozzátette, hogy amióta a válogatottnál van, jobban ismeri az erősebb csapatokat, így az Ülő Bikák másik két ellenfelét, a papíron esélyesebb Vác és Nyíregyháza csapatát. A mérkőzések reggel 10 órától kezdődnek, a helyszín a Boldogasszony sgt. 8. szám alatt található, bejáratot pedig a Markovics utca felől lehet megközelíteni. A bajnoki nap párosítása: Humanitás SE - Csakazért SE, Piremon SE - Mozdulj SE, Csakazért SE - Piremon SE, Mozdulj SE - Csakazért SE, Piremon SE - Humanitás SE.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.